3D svetleće reklame - Reklamna slova

3D slova sa pozadinskim LED osvetljenjem (hallo efekat) - 3D slova od klirita i aluminijuma

Ukoliko klijent želi da 3D slova imaju pozadinsko osvetljenje tada se prilikom montaže ova vrsta slova distancira od podloge što dovodi do ravnomernog raspršavanja svetla na fasadu. Ovakvim načinom prosvetljavanja 3D slova stvaraju oreol oko sebe, popularno nazvano "hallo efekat".

3D reklame izrađene na ovakav način vrlo su efektne i daju luksuznost objektu. Preporučuju se sa spoljnu i unutrašnju upotrebu.

Materijali koji se koriste u izradu ove vrste reklama su: Klirit, Aluminijum i Inox.

3D slovo može da se izrađuje samo sa frontom od inoxa a bokovi (stranice slova) mogu biti od klirita. U ovoj izredbi slovo ima znatno pristupačniju cenu a efekat je sličan kao i kod prohromskog 3D slova.

Preporučena minimalna dimenzija 3D slova sa hallo efektom je 200mm a preporučena maksimalna dimenzija je 1500mm sa preporučenom debljinom 40mm za LED module.

Cena proizvoda zavisi od dimenzija oznake, kompleksnosti, načina osvetljenja, izbora tehnologije i sl. Početna cena za standardni natpis sa profesionalnim LED osvetljenjem je u intervalu 70€- 150€ po znaku.

 

                                                                      

Velika Samostojeća 3D Slova - Ukrasni Simbli Grada

 

Velika metalna samostojeća 3D slova su idealan način za promovisanje gradova, turizma, brendova, proizvoda, poruka.... Na sajmovima ogromna slova služe kao magnet za privlačenje velike publike i za isticanje među bezbroj drugih štandova. Maloprodajne prodavnice mogu ih koristiti za vizuelni marketing i brendiranje proizvoda. Posebni događaji koriste velika slova da bi se jasno identifikovale glavne-važne poruke(#KIKINDA, JA VOLIM BEOGRAD, JA VOLIM NOVI SAD). Različite upotrebe velikih slova mogu vam povećati efikasnost u napredovanju vaših društvenih mreža. Plasticna slova velikih dimenzija dolaze u standardnim bojama dok metalna aluminijumska slova farbaju se prema RAL karti. Inox-prohrom mogu biti matirana ili polirana. Izmedju ostalog ova džinovska slova mogu da formiraju ime grada kao turistički simbol. Jedan od većih primera je gradski simbol Kikinda u istoimenom gradu. Predstavlja turisticku atrakciju na kojem se mnogi fotografisu da bi imali uspomenu na grad u kojem su bili.

 3D svetleće reklame -Reklamna slova

3D slova sa frontalnim LED osvetljenjem 

3D slova izrađena po ovoj tehnologiji su slova sa niskim profilom koje ne zahtevaju akrilne noseće lajsne. Sa jakim osvetljenjem, 3D slova izrađena na ovaj način, omogućavaju veran i realističan prikaz logotipa klijenta, što ih čine jednim od omiljenih oznaka kod dizajnera. Preporučujemo ih za primenu u enterijeru i eksterijeru.

Materijali koji se koriste u izradu ove vrste 3D reklama su: Klirit, Aluminijum i Inox. Front 3D slova se izrađuje od klirita a bok slova se izrađuje od klirita ili aluminijuma.

Prosvetljavanje ove vrste 3D slova je sa fronta (lica slova) i vrši se sa LED modulima.

Preporučena minimalna dimenzija izrade 3D slova je od 150mm a preporučena maksimalna dimenzija izrade je 800mm sa preporučenom debljinom od 70-150mm za LED module.

Cena proizvoda zavisi od dimenzija oznake, kompleksnosti, načina osvetljenja, izbora tehnologije i sl. Početna cena za standardni natpis sa profesionalnim LED osvetljenjem je u intervalu 70€- 150€ po znaku.

 

                                                                      

3D reklame bez rasvete

3D slova od metala i pleksiglasa

Klijenti se odlučuju za ovaj tip slova kada nemaju mogućnost postavljanja rasvete na datoj lokaciji ili kada ne postoji potreba za svetlećom reklamom.

3D slova bez rasvete mogu da se izrađuju od metala i farbaju po želji klijenta. Pružamo uslugu farbanja 3D metalnih slova metodom plastifikacije sa visokokvalitetnim bojama i farbanje poliuretanskim  bojama. 

Druga mogućnost izrade 3D slova bez rasvete je od pleksiglasa. Najčešće se klijenti odlučuju za 3D slova od mlečno belog pleksiglasa a nudimo i čitav spektar pleksiglasa u boji.

3D slova izrađena od metala ili pleksiglasa primenjuju se za enterijerske oznake, kako bi uputili na sadržaj ili namenu prostora. Klijenti se najčešće, odlučuju za 3D metalna slova kada žele obeležavanje objekta koji je zaštićen od strane Zavoda za zaštitu spomenika. Na ovaj način izrađene oznake daju visoku luksuznost objektu gde se postavljaju. Mogu da se primenjuju i za spoljno označavanje.

3D reklame od metala ili pleksiglasa  mogu da se osvetljavaju uz pomoć ukrasnih LED reflektora ili lampi.

Materijali koji se koriste u izradu ove vrste oznaka su: Nerđajući čelik (Inox), Mesing, Aluminijum, Medijapan ili PVC plastika.

Preporučena minimalna dimenzija metalnih 3D slova je 30mm a preporučena maksimalna dimenzija je 1000mm sa preporučenom debljinom 2-50mm.

 

                                                        

3D svetleće reklame

3D Svetleća slova sa platnom - svetleće reklame sa led diodama

Prednost izrade 3D slova sa zategnutim platnom je u cenovnoj ekonomičnosti u odnosu na ostala 3D slova. Preporučujemo ih za oznake na velikoj visini i oznake velikih dimenzija.

Prosvetljavanje ove vrste oznaka se vrši sa LED modulima ili sa Fluo rasvetom.

Materijal koji koristimo za izradu ovog tipa 3D slova je Aluminijum.

Preporučena minimalna dimenzija 3D slova sa platnom je 1.000mm a preporučena maksimalna dimenzija je 3.000mm sa preporučenom debljinom od 175mm za LED module.

Cena proizvoda zavisi od dimenzija oznake, kompleksnosti, načina osvetljenja, izbora tehnologije i sl. Početna cena za standardni natpis sa profesionalnim LED osvetljenjem je u intervalu 70€- 150€ po znaku.