Reklamne table ili table za firme

 

Reklamne table za obeležavanje firmi - kliritne table - table od Inoxa

 

Označite Vašu firmu pomoću širokog asortimana reklamnih tabli i oznaka. Reklamne table za obelžavanje izrađuju se u različitim dimenzijama i oblicima. Table radimo u obliku i po zahtevu klijenta sa zaobljenim krajevima ili u konturama logotipa.

Radimo direktnu UV digitalnu štampu do punog kolora, katovanu ili štampanu foliju, postoji mogućnost izrade 3d ispisa ili kombinovanje više različitih materijala tako da tabla dobija elegantan i jedinstven izgled.

Reklamne table mogu da se postavljaju direktno na podlogu putem 3M lepka ili da se distanciraju. U ponudi imamo velikii zbor ukrasnih distancera koji su od legura aluminijuma i nisu korozivni čime tabla čuva atraktivan izgled i nakon proteka vremena.

Materijali koji se koriste u izradu ove vrste reklama su: klirit, aluminijum, alubond i Inox.

Standardne dimenzije reklamnih tabli su od 15x15cm; 30x30cm;45x50cm. Debljina reklamne oznake zavisi od vrste materijala od koje se izrađuje a preporučena debljina je od 3mm do 12mm.

Cena proizvoda zavisi od dimenzija reklamne table, kompleksnosti, načina aplikacije teksta, izbora tehnologije i sl. Početna cena za standardnu reklamnu tablu je u intervalu 30€- 150€.