Digital signage - Proizvodnja uređaja za digitalno reklamiranje i komunikaciju

 

Digitalne reklame (Digital signage) predstavljaju moderno rešenje za izmenu sadržaja. Kristalno čista slika visoke rezolucije brzo i lako privlači pažnju prolaznicima. 

Metaling signage je razvio hardversko i softversko rešenje za praćenje i izmenu sadržaja tako da nudimo kompletnu uslugu, održavanja, instalacije, servisa. Naše rešenje je integrisano u Office365 kao deo SharePoint-a tako da je iskorišćen poznati interfejs i ne iziskuje dodatne sate obuke.

Isti softver je našao primenu u sistemima dojave (uzbunde) gde ekrani koji emituju informacije, prelaze u mod koji prikazuje informacije o evakuaciji i planove evakuacije. Sistem se kontroliše preko servera a aktivni sadržaj nalazi se na svakom od uređaja. U slučaju prekida komunikacije (nestanka interneta) sistem potpuno samostalno nastavlja radi. Centralni server dojavljuje grešku naše timu koji analizira problem.

Veliku primenu sistem je pronašao u prozvodnji i u skladištaima. Gde sistem prikazuje procese rada i dokumentaciju, tako da je prava informacija uvek na pravom mestu.

 

 

Kako sistem digitalnog oglašavanja radi (Digital Signage)?

 

Naš uređaj je prilagodjen da upravlja svim vrstama uredjaja tako da se lako može ugratiti i u postojeće sisteme sa HDMI ulazom. Preofesionalni uredjaj za digitalno oglašavanje namenjen je za rad 24/7, a njegov rad se prati tako da preventivnim održavanje izbegavaju se kvarovi u garantnom i van garantnom roku.

 

Uredjaj je namenjen za rad na WiFi, 4G ili LAN komunikaciji. Ovo je savršeni alat za oglašavanje i primenu je našao u hoteleima, restoranima, prodavnicama, tržnim centrima i aerodromu.

Glavna prednost modularnog sistema jeste njegova primenjivost u bilo kojij vrsti kućišta, tako da se lako mogu izraditi info totemi u različitim veličinama. 

 

Metaling Signage pruža podršku za implementaciju digital signage rešenja u smislu:

  • Hardware –  (kućište, ekrani, plejeri, mrežne komponente…)
  • Software 
  • Instalacija 
  • Obuka 
  • Nadzor
  • Održavanje

 

Metaling Signage nudi i mogućnost umrežavanja (povezivanja) uređaja u postojeću mrežu digital sgnage systema koji pokriva aerodrome, bilborde, tržne centre, opštine....