PowerTECH proizvodi
Bezkontaktna dezinfekcija i sterilizacija predmeta korišćenjem UV talasa putem smart uređaja. Rad uređaja se kontroliše putem vašeg mobilnog telefona. Uređaji u različitim dimenzijama prilagođeni različtim potrebama.

UV Tehnologija

Sve o svojstvu UV talasa i njihova primena u sterilizaciji i dezinfekciji.
Detaljne informacije o dozama UV zračenja i njihovim uticajem na mikroorganizme, viruse i bakterije. Uticaj UV zračenja na corona virus.
Detaljno uputstvo za upotrebu svih uredjaja sa video tutorijalom. Google Play i AppStore za korišćenje smatr funkcionalnosti uređaja.
Sertifikati
Sertifikati komponenti korišćenih u proizvodnji uređaja za UV sertifikaciju. Sertifikati UV zračenja lampi, germiciodna svojstva lampi ugrađenih u uređaje.
Upoznajte se sa germicidnim efektima UV talasa.
UV sterilizacija razara DNK i RNK mikroorganizama putem svetlosnih talasa. Ovakvo svojsto omogućava primenu na raznim predmetima i u raznim industrijama.

Saznaj Sve

Šta je PowerTECH UV-C?
U pitanju je porodica SMART uređaja koji koristi deo spektra sunčeve svetlosti da razori DNK i RNK virusa i bakterija.
Sam izvor je dovoljne snage da proces koji bi trajao danima u prirodi u PowerTECH uređaju traju nekoliko sekundi. Slični uređaji su u upotrebi u bolnicama, industriji prerade hrane i na svim mestima gde je potrebna kontrolisana sredina. Karakteristika PowerTECH uređaja je jednostavnost i sigurnost koja se obezbeđuje nizom senzora koji kontrolišu rad SMART uređaja.
PowerTech Powered by Metaling
Mi postojimo od 1992 godine pod brendom metaling, zajedno sa svojim povezanim firmama prostiremo se na 8800m2 i brojimo porodicu od preko 100 članova koji se bave proizvodnjom, inženjeringom i IT uslugama.
Rešenje kompanije Metaling, PowerTECH, zasniva se na upotrebi ultraljubičastog svetla za potrebe dezinfekcije predmeta bez kontaktnim putem. U pitanju je porodica SMART uređaja koji koristi deo spektra sunčeve svetlosti da razori DNK i RNK virusa i bakterija. Sam izvor je dovoljne snage da proces koji bi trajao danima u prirodi, u PowerTECH uređaju, traju nekoliko sekundi. Slični uređaji su u upotrebi u bolnicama, industriji prerade hrane, restoranima i na svim mestima gde je potrebna kontrolisana sredina. Karakteristika PowerTECH uređaja je jednostavnost i sigurnost koja se obezbeđuje nizom senzora koji kontrolišu rad SMART uređaja. Projekat je podržan u okviru javnog poziva za suzbijanje efekata pandemije COVID-19 Fonda za inovacionu delatnost i Ministarstva, prosvete nauke i tehnološkog razvoja.