HOTELI

Projekti za ovu vrstu vizuelnih elemenata komunikacije se izvode u vrhunskom kvalitetu koji prati nivo kategorizacije hotela.

Projekat obuhvata:

• podršku klijentu u budžetiranju projekta
• podršku iskusnih inženjera za nadzor projekta
• izbor najadekvatnije tehnologije proizvodnje
• najbolji odnos materijala i cene
• obezbeđivanje najbolje spoljne podrške, ukoliko je potrebno

Metaling bi pozdravio mogućnost razmatranja budućeg poslovanja sa Vašom kompanijom. Povežimo se još danas, kako bi razgovarali o tome da poboljšate ne samo potrebe za označavanjem hotela već i da povećate svest o Vašem brendu. Sa impresivnim portfoliom označavanja u ugostiteljstvu mi Vam preporučujemo da izaberete naš tim koji će Vam pomoći da obezbedite savršeno označavanje koje je u skladu sa Vašim potrebama.

Mi želimo da pomognem da se emituje Vaša poruka na široki auditorijum. Naša osnovna delatnost je dizajn, proizvodnja, montaža i održavanje komercijalnog označavanja kao i planirano održavanje rasvete i električnih sistema. Sa svestranim i vrednim radnim timom ovde u Metalingu, možemo napraviti upečatljive rezultate. Dok smo ponosni na naš rad možete biti sigurni da će naš tim izvršiti posao sa najvećom profesionalnošću i sa prijateljskim odnosom. Mi želimo da se Vaš posao izdvaja od ostalih, tako da birajući Metaling Vi pomažete ostvarivanje svoje vizije.

Možete se osloniti na Metaling kao jednu od najpouzdanijih kompanija za proizvodnju komercijalnog označavanja. Obezbedili smo nebrojeno znakova za niz hotela, gde smo bili uključeni u izmenu samog brenda kompanija. Ponosni smo jer smo obezbedili kompletna rešenja, od dizajna do montaže reklamnih oznaka. Proizvodnjom enterijerskih i eksterijerskih oznaka, uključujući oznake u holu hotela, znakove na sobama i druge vidove označavanja, kao što su atraktivni totemi sa integrisanim digitalnim LED ekranom, pomažemo da se privuče pažnja potencijalnih klijenata. LED reklamne oznake su sjajan način da lako i efikasno promovišete Vaše trenutne ponude ili događaje.

Rad u ugostiteljstvu može biti veoma zahtevan, pa Vam stoga pomažemo da se oslobodite jedne od dužnosti, pružajući odličan standard označavanja koja omogućava Vašoj kompaniji da zasenite. Proizvodnjom elegantnih, mat hromiranih oznaka za fasadu objekta pomažemo da se poboljša izgled objekta i daje osećaj raskoši za ciljnu publiku. Biramo naš tim koji je specijalizovan za označavanje kako bi pomogao da privuče Vašu ciljnu publiku do ulaza sa primamljivim oznakama.

Metaling oznake su specifične u dizajnu i proizvodnji kako za unutrašnje tako i za spoljašnje označavanje sa mnoštvom opcija. Posedujući predivne oznake napravljene od strane našeg tima, ne samo da ćete skrenuti pažnju prolaznika u toku dana, već možete sa pozadinskim osvetljenjem oznaka osvetliti ulice noću sa sopstvenim oznakama i na taj način privući pažnju prolaznika. Nabavite oznake od nas danas da biste u potpunosti promenili izgled Vašeg hotela i reklamnih oznaka.

 

 

Obrada zahteva za reklamu resize