Light box LED reklame ili svetleće kutije

Light box reklame su jednostavne vrste reklama ali su upadljive i sa njima se može postići atraktivan efekat.

Led Light Box reklame i njihov potencijal

LED Light Box reklame su izuzetno korisne za privlačenje pažnje prolaznika, posebno kada je u pitanju neka promocija ili oglas. Ovo se naročito odnosi ako je reklamna poruka pokretna, tj. ako treperi. To kretanje teži da odmah zgrabi pažnju većine prolaznika zbog čovekove prirode. Ilustracije radi, može se zamisliti sledeći scenario: osoba koja hoda ulicom koja ima statičke slike na levoj strani i pokretne slike na desnoj strani. U ovom scenariju je veća verovatnoća da osoba „pokupi“ reklamne poruke sa desne strane u svom perifernom vidu.

Statičke LED light box reklame će pružiti jasniju i vizuelno privlačniju reklamu kako u enterijeru tako i u eksterijeru.

Prednosti Led light box reklama:

  • Ultra tanak dizajn za laku instalaciju
  • Korišćenje visoko kvalitetnog materijala koji produžava životni vek proizvoda
  • Niski troškovi održavanja
  • Zahteva niski napon

 

light box po merilight box po meri IIIligh box po meri II

 

Kako kompanije imaju koristi od Light Box reklama

Ljudi su skloni tome da primećuju LED reklame u tržnim centrima, železničkim i autobuskim stanicama ili na drugim mestima za zabavu kao što su zabavni parkovi. Oni takođe, primete reklame u manjim ustanovama kao što su frizerski saloni, svojim omiljenim prodavnicama, salonima lepote, benzinskim stanicama, hotelima i lokalnim bankama.

Cilj tehnologije izrade light box reklama jeste da korisnik ne treba da brine o lokaciji svog poslovanja. Light box reklame se mogu instalirati na svim lokacijama, bez ograničenja.

Kompanije imaju korist jer ova vrsta reklama odmah privlači potencijalne kupce i klijente. Efikasne light box reklame podsećaju potencijalne kupce na njihove potrebe. To je razlog zašto kompanije imaju prednosti od light box reklama, jer jake slike sa jasnom porukom imaju veću šansu da se potencijalnim kupcima da podsticaj koji im je potreban da posete reklamiran objekat.

Light box reklame su savršen način da približite svoje promotivne poruke potencijalnom kupcu.

 

Numerički prikaz odnosa uloženog novca i marketinškog efekta:

{supertable table}

Vrsta reklame Ekskluzivnost Odnos Uloženog Novca I Marketinškog Efekta
Light box od platna 2 5
Light box od akrilne plastike 2 5
Prosečeni light box od aluminijuma/ alubonda 5 4

 {/supertable}

 

Prikaz light box reklama i njihove karakteristike:

{supertable table}

Naziv Osvetljenje Dnevni/noćni efekat Enterijer Eksterijer Preporučena visina Primena
Light box od platna Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog ** ***** 200-5000mm Ekonomičnost izrade pa ih stoga preporučujemo za spoljnu primenu.
Light box od akrilne plastike Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog *** ***** 200-2000mm Izuzetan noćni efekat zbog prosvetljavanja.
Prosečeni light box od aluminijuma/ alubonda Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog **** ***** 200-1500mm Izuzetan noćni efekat zbog prosvetljavanja.

 {/supertable}

 

Obrada zahteva za reklamu resize