Zašto izabrati 3D svetleća LED slova?

3D slova su veoma popularna kod naših klijenata u poslednje vreme i to sa dobrim razlogom.

Ona su lepa na prvi pogled, veoma su vidljiva i danju i noću, energetski efikasna a omogućavaju i čudesne 3D kreacije. 3D slova mogu da se instaliraju na fasadama kao i u enterijeru. Suština je da su 3D slova odličan izbor za mnoga preduzeća.

Aluminijum i klirit su poželjni materijali za izradu 3D slova. Možete da birate različite fontove i različite dimenzije slova. Za prosvetljavanje ove vrste oznaka najčešće se koristi LED osvetljenje. LED diode se postavljaju unutar svakog slova.

3D slova mogu da se postavljaju na panelu (npr. alubond podloga) ili mogu da se pojedinačno montiraju direktno na fasadu ili unutrašnji zid. Dizajneri mogu dodati i druge elemente kako bi dobili jedinstvenu oznaku.

 

                            3d slova po meri III            3D slova po meri

 

Prednosti 3D slova:

  • Izdržljiva, dugotrajna sa lakim održavanjem
  • LED osvetljenje bez promene inteziteta osvetljaja tokom hladnih zima ili toplih leta
  • Odlična vidljivost tokom noći
  • Daju Vam prednost u odnosu na konkurenciju
  • Daje mogućnost jedinstvenog dizajna
  • Nizak napon
  • Veoma vidljivi na daljinu, danju i noću

 

Numerički prikaz odnosa uloženog novca i marketinškog efekta:

 {supertable table}

Vrsta reklame Ekskluzivnost Odnos Uloženog Novca I Marketinškog Efekta

Slova od akrila sa upuštenim licem

4 5

Slova bez spojeva u frontalnom delu

5 5

Slova sa nosačem od aluminijuma

5 5

Vakumirana slova

3 5

Slova od platna

2 5

Slova sa trim lajsnom

2 3

Slova od punog materijala

5 5

Slova od metala sečena

5 5

Slova od metala livena

5 3

{/supertable}

 

Prikaz osnovnih vrsta 3D slova i njihove karakteristike:

{supertable table}

Naziv Osvetljenje Dnevni/noćni efekat Enterijer Eksterijer Preporučena visina Primena
Slova od akrila Frontalno i pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat *** ***** 150-1200mm Slova imaju čvrstoću pa ih preporučujemo za spoljne oznake velikih dimenzija.
Slova bez spojeva u frontalnom delu Frontalno i pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat ***** ***** 150-800mm Preporučujemo ih za unutrašnje oznake zbog izrazito lepe obrade.
Slova sa nosačem od aluminijuma Frontalno i pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 300-1500mm Preporučujemo ih za spoljne oznake.
Vakumirana slova Frontalno Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 100-2000mm Preporučujemo ih za spoljne oznake velikih dimenzija.
Slova od platna Frontalno i pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat * ***** 1000-3000mm Preporučujemo ih za spoljne oznake velikih dimenzija.
Slova sa trim lajsnom Frontalno Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 250-1200mm Preporučujemo ih za spoljne oznake na velikoj visini.
Slova od punog materijala Pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat **** ***** 30-1000mm Prednost je ekonomičnost izrade.
Slova od metala sečena Pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat **** ***** 30-1000mm Preporučujemo ih kada želimo da dobijemo luksuzni efekat u enterijeru i eksterijeru.
Slova od metala livena Pozadinsko Izuzetan dnevni i noćni efekat ***** ***** 30-1000mm Preporučujemo ih kada želimo da dobijemo luksuzni efekat u enterijeru i eksterijeru.

{/supertable}

 

Obrada zahteva za reklamu resize