Kako se odlučiti za pravi način označavanja objekta. Šta izabrati 3D Slova, Light Box, Alubond...?

 

Ukoliko tražite oznake u koje možete da imate poverenja, razumnu cenu, savršen kvalitet, METALING je definitivno Vaš prvi i najbolji izbor! Kod nas ćete naći čitav niz proizvoda koji mogu da zadovolje Vaše visoke zahteve.

Prvi korak kod izbora reklame je odabir mesta postavljanja. Potrebno je da odlučite da li je oznaka namenjena za unutrašnju ili spoljnu upotrebu kao i izbor materijala.

Najpopularnije i najučestalije reklamne oznake su light box reklame i 3D slova.

Sledeći koraci su izbor veličine oznake, tipa oznake, izbor načina osvetljenja (ukoliko želite svetleću reklamu), način kačenja oznake i odabir teksta koji želite da prikažete.

 

  

Numerički prikaz odnosa uloženog novca i marketinškog efekta različitih vrsta reklamnih oznaka:

{supertable table transpose}

Vrsta Reklame

 Ekskluzivnost

Odnos Uloženog Novca

I Marketinškog Efekta

3d slova reklma resize

5

 5

Light Box

2

 4

neon resize

 3

 4

Kant reklame

4

2

Totemi resize

 5

 5

{/supertable}

 

Prikaz opšte kategorizacije oznaka:

{supertable table}

Naziv Osvetljenje Dnevni/noćni efekat Enterijer Eksterijer Preporučena visina Primena
3D Slova od akrila Frontalno i pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat *** ***** 150-1200mm Slova imaju čvrstoću pa ih preporučujemo za spoljne oznake velikih dimenzija.
3D Slova bez spojeva u frontalnom delu Frontalno i pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat ***** ***** 150-800mm Preporučujemo ih za unutrašnje oznake zbog izrazito lepe obrade.
3D Slova sa nosačem od aluminijuma Frontalno i pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 300-1500mm Preporučujemo ih za spoljne oznake.
3D Vakumirana slova Frontalno Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 100-2000mm Preporučujemo ih za spoljne oznake velikih dimenzija.
3D Slova od platna Frontalno i pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat * ***** 1000-3000mm Preporučujemo ih za spoljne oznake velikih dimenzija.
3D Slova sa trim lajsnom Frontalno Izuzetan dnevni i noćni efekat ** ***** 250-1200mm Preporučujemo ih za spoljne oznake na velikoj visini.
3D Slova od punog materijala Pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat **** ***** 30-1000mm Prednost je ekonomičnost izrade.
3D Slova od metala sečena Pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat **** ***** 30-1000mm Preporučujemo ih kada želimo da dobijemo luksuzni efekat u enterijeru i eksterijeru.
3D Slova od metala livena Pozadinsko  Izuzetan dnevni i noćni efekat ***** ***** 30-1000mm Preporučujemo ih kada želimo da dobijemo luksuzni efekat u enterijeru i eksterijeru.
Light box od platna Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog ** ***** 200-5000mm Ekonomičnost izrade pa ih stoga preporučujemo za spoljnu primenu.
Light box od akrilne plastike Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog *** ***** 200-2000mm Izuzetan noćni efekat zbog prosvetljavanja.
Prosečeni light box od aluminijuma/ alubonda Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog **** ***** 200-1500mm Izuzetan noćni efekat zbog prosvetljavanja.
Neonske reklame Frontalno Dnevni efekat skoro neprimetan a noćni veoma izražajan ***** *** 100-1480mm Neonske cevi su izrađene od stakla tako da mogu da se odštete pri izloženosti spoljnom uticaju.
Kant reklame i svetleći paneli Frontalno Noćni efekat izraženiji od dnevnog ***** ** 100-600mm Preporučuje se kada je neophodno da reklama bude male debljine.
Totemi i piloni Frontalno Izuzetan dnevni i noćni efekat ***** ***** 1000-10000mm Preporučujemo ih za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Najbolji način da se skrene pažnja.

 {/supertable}

 

Napomena: U tabeli je prikazana opšta kategorizacija oznaka koje su najtraženije u Metaling-u.

Oznake mogu da se prosvetljavaju sa Led modulima, neonskom ili fluo rasvetom. Možemo da kombinujemo materijale, tehnologije i izradimo reklamu po želji klijenta.   

Naš tim ima iskustvo u ovoj oblasti i omogućavamo Vam da do svoje reklame dođete u veoma kratkom roku. Kontaktirajte nas putem telefona 069/418-5293, 011/408-0097 ili nam pošaljite mejl na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. i rado ćemo vam pomoći oko svih pitanja i nedoumica.

Obrada zahteva za reklamu resize